Reklam
Tarih : 2026-11-01 22:48:05

Bakan Kurum’dan Tarkan’a COP31 öncesi “Wake Up” teşekkürü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sanatçı Tarkan’ın iklim krizine dikkat çekmek amacıyla “Uyan” adlı şarkısını “Wake Up” adıyla dünyaya ulaştırmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Tarkan’ın yıllar önce seslendirdiği “Uyan” şarkısının yeni adıyla uluslararası dinleyiciyle buluşmasına değinen Bakan Kurum, bu çalışmanın iklim kriziyle mücadele konusunda farkındalık oluşturduğunu belirtti.

Kurum, Tarkan’a teşekkür ederek, “Sevgili Tarkan, yıllar önce ‘Uyan’ diye seslendiğinde bu çağrı kalbimize dokunmuştu. Bugün aynı şarkıyı ‘Wake Up’ adıyla tüm dünyaya ulaştırarak, ev sahipliğini yapacağımız Antalya’daki COP31 öncesinde iklim krizine karşı çok değerli bir farkındalık oluşturdun. Bu anlamlı katkın için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 burchaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.