Reklam
Tarih : 2025-11-24 13:37:10

100.000’den fazla ebeveyn “Bebekçe” öğrendi

SMA 3’ün desteğiyle hayata geçen Bebekçe Festivali, bebeklerin kendilerine has iletişim dilini; küçük işaretleri, mimikleri ve ritimleri anlamlandırma fırsatı sunarak ebeveynlerin bebeklerinin dünyasına daha yakından bakmalarını sağladı.

Festival boyunca ziyaretçiler hem eğlenceli hem öğretici içeriklerle dolu bir programla buluştu. Müzik ve ritim köşesi, şarkılar ve hareket atölyeleriyle bebeklerin duyusal becerilerini desteklerken; gösteri alanındaki sihirbaz ve köpük show, ailelere neşeli anlar yaşattı. Etkinlikte yer alan bebek çevirmeni, bebeklerin çıkardığı sesleri esprili bir dille yorumlayarak katılımcıları “bebekçe” ile tanıştırdı. Bebekler oyuncaklar ve müzik aletleriyle sahneye çıkarak mini konserler verirken, “bebek dili ve edebiyatı” bölümünde ise bebeklerin kahkahaları, işaretleri ve küçük çağrılarından ilhamla hazırlanan içerikler sunuldu. Bu içeriklerden derlenen özel kitapçık da ailelere hediye edildi.

Ayrıca influencer oturumları ve pediatristlerle soru-cevap bölümleri, ebeveynlere hem deneyim paylaşımı hem de uzman görüşlerine erişim imkanı sundu. Festivalin ilk durağında Nestlé Beslenme Pazarlama Müdürü Beyza Basim Azizlerli, influencer Yasemin Şefkatli ve Pediatrist Elif Pınar Bayındır Çakır ailelerle bir araya gelerek bebeklerin dünyasına dair önemli bilgiler paylaştı. Festival boyunca sürpriz konuşmacılar ve konuklar da etkinliklere katıldı.

Bebeklerin mutluluğunun tüm ailenin mutluluğuna dönüştüğüne olan inancıyla ebeveynlerin bebekleriyle kurdukları bağı güçlendirmeyi hedefleyen SMA 3, Bebekçe Festivali ile bilimsel temelli içeriklerle ebeveynlik yolculuklarında rehberlik etti.

Nestlé Türkiye Beslenme Genel Müdürü Tariq Darwish, festival hakkında: “SMA 3 markamızın temelinde bilim, güven ve etik sorumluluk yer alıyor. Bununla birlikte, ebeveynlerin bebekleriyle geçirdiği her anın değerini biliyoruz. Bebekçe Festivali ile aileleri, bebeklerin dünyasını daha yakından tanıyabilecekleri, eğlenceli ve öğretici bir yolculuğa davet ediyoruz. Aynı zamanda bu etkinlikleri, topluma karşı sorumluluğumuzun bir parçası olarak da görüyoruz. Çünkü bir bebeğin mutluluğunun tüm ailenin mutluluğuna dönüştüğüne inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bebeğiniz için en iyisi anne sütüdür, eksikliğinde doktorunuza danışın.

SMA 3 hakkında:

Dünyanın lider beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi Nestlé’nin temelleri 1867’de Henri Nestlé’nin komşusunun anne sütü alamayan bebeğini yaşatmak için geliştirdiği mamaya dayanmaktadır. Henri Nestlé buğday unu içeren geliştiridiği mamaya Farine Lacteé adını verir. Bundan 35 yıl sonra Dr. Gerstenberger anne sütünün besinsel öğelerini içeren ilk formül mama için çalışmaya başlar. 1919 yılında patentini aldığı mamaya İngilizce sindirilebilir adapte süt (‘Simulated Milk Adaptation’) ifadesinin baş harflerinden oluşan bir isim verir: SMA. SMA 3formülünü hep geliştirir ve 1961’de bir devrime imza atar. Kaliteli WHEY proteinin bulunduğu bu formül mama o günden beri gelişen formülü ile bebek beslenmesine katkıda bulunmaya devam etmektedir.

Köklü tarihinde edindiği deneyimleri bilimsel ve teknolojik gelişmelerle sürekli geliştirmeye devam eden SMA 3, 1913’ten beri sağlıklı nesiller yetiştirmek için annelerin yanında yer alan markadır. Türkiye serüveni 1964 yılında başlayan SMA 3, Türkiye’de annelerin erişimine sunulan ilk formül mamadır.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2025 burchaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.