Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-06-03 14:36:26

Alternatif Bank Dijital Kredi ürünü ile artan ihtiyaçlara destek oluyor

Alternatif Bank, yaz mevsimine girilirken, müşterilerinin artan ihtiyaçlarını ve harcamalarını kolaylıkla karşılayabilmelerine destek olmak amacıyla, Dijital Kredi fırsatı sunuyor. Bankanın Dijital Kredisi ürününden faydalanmak isteyenler, şubeye gitmeye gerek kalmadan, Alternatif Bank mobil uygulamasından veya İnternet Bankacılığı üzerinden herhangi bir fiziki belge teslimine ya da ıslak imzaya gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde başvuru yapabiliyor. 

Her an her yerden dijital kanallar aracılığıyla başvurunun yapılabildiği Dijital Kredi ile müşteriler, 70 bin TL’ye kadar olan krediye, avantajlı faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle ulaşabiliyor. Ayrıca müşterilere, vade planlarını kendilerine göre belirleyebilecekleri esnek vade tercihleri de sunuluyor. Başvuru sonrasında, müşteri hızlı bir şekilde krediye ilişkin onay ya da ret durumunu öğrenebiliyor. Elektronik ortamda onaylanan başvuru sonrasında ise kredi tutarı müşterinin hesabına anında geçiyor.  

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, “Her zaman belirttiğimiz gibi biz bireysel ve dijital bankacılığı birbirini tamamlayan tek bir yapı olarak ele alıyoruz. Bu perspektifle, dijital yetkinliklerimizi çoğaltarak zahmetsiz bir müşteri deneyimi oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yılbaşından bu yana yeni müşterilerimizin %70’ten fazlasını dijital kanallarımız üzerinden kazandık. Müşterilerimize başvuru ve işlem kolaylığı sunan Dijital Kredi ürünümüzle bu oranı daha da yukarı taşıyacağız. Nakit ihtiyacı olan ve şubeye gitmeye vakti olmayan müşterilerimiz Dijital Kredi ürünümüze, Alternatif Bank mobil uygulamamız veya İnternet Bankacılığı üzerinden herhangi bir evraka ve ıslak imzaya gerek kalmadan başvurabiliyor. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillenen katma değerli dijital bankacılık çözümleri üretmeye devam edeceğiz” dedi.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 burchaber.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.